En annan variant av crowdfunding

Efter att ha legat lågt på crowdfunding-fronten är jag på gång igen.

Provar en annan variant nu. Jag gick in med pengar i BrewDog. Kika in på https://www.brewdog.com/equityforpunks och använda gärna referenskoden R113759 om det verkar intressant. 🙂

Var ute och rörde mig bland folk. Det skulle jag inte gjort. Det kändes nästan direkt att det var något fel. Efter det fick jag halsontskänningar. Lika bra att ta det lugnt direkt och se vad jag kan köra för receptfria grejer som har effekt. Mesta är ju helt värdelöst och dämpar bara det hela. Det leder bara till att du gör mer än vad du borde och sjukdomsförloppet blir längre.

Fick över ett par gäster och bjöd på biff stroganoff-recept som jag velat laga rätt länge men inte funnit lämpligt tillfälle. Men nu blev det av. Uppdaterat tema kött och receptlistan.

Lämna ett svar