Mediaspecial + icke-pk

Det blir ett inlägg idag också. Något kort, men bättre. Tanken är att haka på en del mediafiler om saker som nämnts här utan allt för mycket information. Tydligen finns det tankar om att ha en bättre profil på bloggen. Drog till med att gå över till dagens outfit, men tänkte att kanske dagens matlåda vore mer passande.

Sådär, här är filerna. Sparkade igång min bildläsare (som tydligen har skräp på glaset ser jag på vissa inläsningar) och läste in några recept. Varsågod. 🙂
Blomkål
Cajunfärs
Linscurry
vegchili
pastakastrull

Imorgon blir det kanske några fotografier istället.

Fick en fråga om det var bra kod på kontoret tidigare idag. Skrattade åt tråden, En bög kommer på besök, ja… ibland har jag kass humor. Tre första inläggen i tråden. 🙂 Gammal tråd som flöt upp till ytan då den vaknade till liv igen.

Just det, för er som väntar på nästa del i tema kött. Det kommer. Inga bra erbjudanden på kött den här veckan. Mest julskinka m.m. mitt nästa steg är grytbitar av fläsk. Eller om jag kör något ytterligare recept på bog. Betat av ett där och försöker ju köra två på varje. Undersökte öl-utbudet för världen hos Systembolaget och noterade att det inte är alltför många länder representerade. Knappt 70 stycken. På lunchen nämndes att det är runt 200 länder totalt i världen.

En kommentar till “Mediaspecial + icke-pk”

Lämna ett svar